Häll alla ingredienser till soppbasen i en kastrull.
Fyll kastrullen med vatten tills den täcker det fasta innehållet.
Koka soppbasen på medelvärme i minst 6 timmar.
Låt soppbasen svalna och mixa sedan allt i en matberedare.
Spädning
Häll det mixade innehållet i en kastrull på 10 liter.
Fyll upp kastrullen med vatten.
Smaksätt soppan utifrån det förslagna receptet (ingredienser till smaksättning), eller så smaksätter du efter eget tycke beroende på rotfruktens smak och dagsform.
Servering
Servera soppan med ditt eget val av proteinkälla och kolhydratkälla. Det passar även bra att servera soppan med en grönsallad, pesto och bröd.
Näringsvärde per portion:
GI: Låg Energi: 61 kcal Protein: 2,5 g Fett: 1 g Kolhydrater: 10 g
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.