En smakrik och saftig rotfruktsbiff som består av hälften nötfärs och hälften rotfrukter. Rätten baseras på Rotfruktsmix höst- och vinterbas, en välbalanserad fintärnad mix som ger en mörk mustig smak och kompletterar animaliskt protein. Klockren i färsrätter men också utmärkt i såser, grytor och soppor.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
1,25 kg oxfärs
0,4 l palsternackspuré
500 g Rotfruktsmix höst- och vinterbas
30 g potatismjöl
2-3 ägg
salt och svartpeppar
olja
Tillagning
Fräs höst- och vinterbasen i olja. Låt svalna.
Koka palsternackan mjuk och mixa slät. Låt svalna.
Rör ut potatismjölet och äggen i purén.
Blanda alla ingredienser med färsen och smaka av med salt och peppar.
Moset lämnar husmanskosten och blir lite roligare! En råskalad mosmix med potatis, sötpotatis och persiljerot med balanserad smak. En modern puré med ny karaktär som har en fin sammansatt smakkombination tack vare persiljerotens friskhet och sötman från sötpotatis. Sweet Mash passar till all mat och kan även göras vegansk.
En smakförbättring till det professionella köket och ett gott tillbehör till måltiden. Roots Vegetarisk smakförstärkare är en välbalanserad mix av persiljerot, palsternacka, gul lök och timjan. Perfekt för att göra din Rootatouille.
Roots vegetariskaSmakförstärkare mörk består av rotfrukter och örter som är omsorgsfullt utvalda och enkelt kan tillagas i ugn på låg värme över natten. När morgonen gryr är buljongen redo att lyfta smaken i dina maträtter till nya höjder, som de allra flesta kan äta.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.