Ge dina gäster en smakrik start på dagen med Tages chiapudding! En lättlagad och krämig frukost gjord på chiafrön och kokosmjölk, toppad med krispiga pumpakärnor.
Ingredienser
Lagom åt: 10–17 portioner beroende på önskad portionsstorlek
1,5 dl chiafrön
1 l kokosmjölk 17%
Topping
Pumpakärnor
Tillagning
Blanda chiafrön och kokosmjölk ordentligt och häll upp i portionsglas med önskad storlek.
Låt vila tills puddingen stelnat.
Toppa med pumpakärnor.
Tips Välj ett gott bröd, gärna surdeg eller fullkorn och rosta lätt för krispighet. Toppa med en skiva Gouda-ost för en fyllig smak. Perfekt att servera tillsammans med chiapuddingen.
Prova på den indiska matlagningskonsten med receptet på Palak paneer. Den krämiga spenat- och tomatsåsen med exotiska kryddor passar fint ihop med den silkeslena paneerosten, som får dina gäster att komma tillbaka. Enkelt och njutbart!
Krämig svamprisotto med arborioris, marinerad svamp och vitt vin i en harmonisk smakbalans. Toppad med hårdostflakes och smör, är den enkel att förbereda och perfekt för både lunch och middag.
I Indien har varje familj sitt unika recept på daal och här delar Divya med sig av hennes familjs recept. Man äter vanligtvis daal med ris men det är också gott tillsammans med quinoa eller hirs. Divya brukar dock bara ha lime, pumpakärnor och färsk koriander till sin daal.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.