Denna lakto-ovo-vegetariska rätt är ett klimatsmart alternativ för de som vill äta mer hållbar mat. Servera på din meny på lunchrestaurangen eller på matsedeln och var med och gör skillnad!
Slå på tomatkross, honung, balsamico och låt sjuda ca 10-15 min.
Mixa slät.
Pasta
Finhacka broccolin, som sedan hälles i pasta koket strax innan pastan är klar.
Koka pastan al dente, skölj av pastan hastigt. Slå tomatmixen över pastan och blanda försiktigt.
Vid servering toppa med halverade tomater, örtsallad och broccolimedaljong. Droppa över lite olivolja.
TIPS! Vill du lyfta rätten ytterligare kan körsbärstomaterna långbakas i ugn. Halvera tomaterna, ringla över olja, strö över lite socker, salt och svartpeppar. Kör på 100° C varmluft i ca 2 timmar.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.