Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Tonfisksashimi med togarashi, grapefrukt- & mangosallad, regnbågsrom och friterat rispapper
Recept skrivet av
Martin & Servera
Fräsh och god tonfiskrätt med balans i både smak och textur.
Ingredienser
Portioner: 10
700 gr Tonfisk saku
2 st grapefrukt
Rapsolja
2 st Färsk mango
150 gr Regnbågsrom
Rispapper
Togarashi shichimi
Tillagning
Skala grapefrukten och skär trianglar av hälften. Pressa andra halvan.
Tärna mangon fint.
Blanda mango, grapetrianglar, grapejuice och lite rapsolja.
Fritera rispappret ca 30 sek i 180 grader.
Torka saku tonfisken väl och skär 3-4mm skivor.
Lägg tonfiskskivorna på rispappret med lite grapedressing ovanpå.
Toppa med forellrom och togarashi shichim
Vi rekommenderar
Recept
Fishcake med go chu jang majonnäs och krossad gurka
Fiskkakor som med fördel görs på resterna efter att du putsat fisk. Spara putset över tid i frysen och samla på dig så har du en nästan gratis måltid.
Vi rekommenderar
Recept
Koreansk friterad kyckling med jasminris
Frasig friterad kyckling täckt av en koreansk sötsur sås. Beroendeframkallande koreansk mat när den är som bäst!
Vi rekommenderar
Recept
Lax temaki
Sushistrut med lax i en strut av noriblad. Man kan med fördel servera flera olika toppings och låta gästen rulla sina egna temaki. Skall ätas direkt efter rullningen medans noribladen fortfarande är krispiga.
Vi rekommenderar
Recept
Fläskfärswok med wokgrönsaker och äggnudlar
Enkel och lätt vardagsrätt. Go chu garon ger en behaglig hetta och lägger sig lite domnande på läppen.