Tre olika sorters ost och en ostkräm ryms i denna trippel grilled cheese. En vegetarisk macka grillad i en Merrychef-ugn eller annan smörgåsgrill till frasig yta. Servera med picklad blomkål i olika färger.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
30 skivor tunna skivor levainbröd
150 g Arla® Pro Ostcrème
40 skivor Arla® Pro Cheddar skivad
40 skivor Arla® Pro Havarti Jalapeno
Gräddsmet till pensling:
50 g Svenskt Smör från Arla®
100 g Arla Ko® Vispgrädde
Till servering:
150 g Falbygdens® Svecia 24 mån
picklad blomkål
Tillagning
Smält smöret till gräddsmeten och låt svalna till rumstemperatur. Blanda smöret med grädden och mixa till en fluffig smet.
Bred ostkräm på 2/3 av brödskivorna. Lägg på Cheddar och Havarti jalapeno samt resterande brödskivor. Pensla gräddsmeten på den översta brödskivan.
Grilla mackorna tills brödet är frasigt och osten har smält. Dela mackorna, riv över Svecia och servera med picklad blomkål
Artiklar från receptet / Fler recept från Arla Pro
Grilled Reuben sandwich ska maxas med fyllning. Rimmad oxbringa, picklad kål, senapskräm och mycket ost. Picklade senapsfrön och extra dijonsenap ger det där extra. Erbjud gärna en vegetarisk variant till era gäster där köttet tas bort och kålen ökas på. Grilla mackan i en Merrychef-ugn tills brödet är härligt frasigt. Att servera saltgurka till en Reuben är obligatoriskt!
Klassiska mackan ”Hot tuna melt” är ett prisvärt och populärt lunchalternativ på caféer och restauranger. Baguetter fylls med en het tonfiskröra med jalapeño och färskost. Osten Havarti Jalapeno ökar på både krämighet och hetta till mackan som grillas knaprig i smörgåsgrillen vid servering.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.