Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Vegansk currysill på Kungsmusseron, zucchini och aubergine.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
100 g Kungsmusseron, tärnad. Eller annan fast svamp t.ex. ostronskivling eller champinjon
100 g zucchini, tärnad
100 g aubergine, tärnad
3 msk ättika
1 dl socker
1,5 dl vatten
100 g rödlök, skivad
1 msk Santa Maria Pickling mix
1 dl vegansk majonnäs
2 tsk Santa Maria Curry Madras
Körvel, hackad eller torkad
Santa Maria Tellicherry peppar
Santa Maria salt
Tillagning
Koka upp en 1-2-3-lag med ättika, socker och vatten, och häll den över svampen, zucchinin och auberginen i en bunke.
Lägg på ett lock eller plastfilm och låt det hela svalna i lagen.
Pickla löken med picklingmixen enligt anvisningarna (alternativt häller du på 2 msk vinäger och 1 tsk salt).
Blanda curry och majonnäs, smaka av med salt och peppar. Plocka upp grönsakerna ur lagen och blanda dem med currymajonnäsen.
Handla direkt i vår e-handel
298935, SANTA MARIA, Estland
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
605782, Santa Maria, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
520163, Santa Maria, Indien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
646265, Santa Maria, Tyskland
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg