Krispig vegetarisk schnitzel möter söta, ugnsbakade rödbetor och mjuk fetaost – en perfekt kombination av texturer och smaker! Till detta serveras en rökig dippa.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
20 stLecora Vegetarisk Schnitzel
Tillaga enligt anvisningarna på förpackningen.
Fetaostbakade betor med rosmarin
400 gFelix Klyftade Rödbetor
40 gMatolja
0,7 gSalt
1 gRosmarin, torkad
150 gFetaost
300 gSpenat, färsk
0,3 gSvartpeppar
Tillagning
Lägg rödbetorna i ett bleck och tillsätt matolja, salt och rosmarin.
Baka av på 150°C i ca 90 minuter, rör om då och då.
Smula fetaosten och rör ner bland de mjuka rödbetorna. Baka i ca 10 minuter till.
Tillaga schnitzlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda samtliga ingredienser till rökdippen.
Vänd försiktigt ner spenaten bland rödbetorna och servera.
Toppa eventuellt med mer protein i form av rostat havregryn eller frön.
TIPS! Tillsätt mer eller mindre kryddor efter smak.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.