Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Friterade kroketter på smörbönor med sallad på rostad lök och tomat.
Ingredienser
1 burk smörbönor
1 dl ströbröd
35 g potatismjöl
50g parmesan, riven
30 g vitlök
1 påse panko
1 kg tomat
1 kg gul lök
0,2 liter olivolja
1 ask basilika
salt
svartpeppar
olja till fritering
Från receptet
548602, Martin & Servera, Italien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Tillagning
Kroketter
Skölj bönorna och låt dem rinna av ordentligt. Mixa sedan bönorna tills de är helt släta.
Blanda i ströbröd, parmesan, potatismjöl och hälften av vitlöken. Mixa. Smaka av med salt och peppar.
Låt smeten vila i kylen minst en timme, gärna över natten.
Klyfta tomat och lök. Finhacka resten av vitlöken.
Blanda lök, tomat, vitlök och olivolja.
Bred ut på bleck och rosta i ugn på 160 grader i 40 min. Låt svalna.
Mosa försiktigt ihop blandningen och smaka av med salt och peppar.
Gör hjärpar av bönsmeten på 60 g och rulla i panko.
Fritera.
Servering
Servera med tomat och löksalladen.
Garnera med basilika, nymalen svartpeppar och gärna en krispig sallad.
Från receptet
548602, Martin & Servera, Italien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg