Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Receptbanken

Recept

Kycklingfärsbiff med julienner

Kycklingfärsbiff med julienner, gaffelmosad potatis och sås av ingefära och enbär.
Recept

Svartvinbärsglaserad pluma

Svartvinbärsglaserad pluma som serveras med ljummen sallad och laddad frasig potatis.
Recept

Vegansk korallinsröra

Vegansk korallinsröra med "haviga" smaker, servera på rågbröd. Perfekt som förrätt.
Recept

Rågpannbröd med bakad rotselleri, pepparrot och dill

Upptäck ett smakrikt och rustikt snacks där rågpannbröd möter söt, bakad rotselleri, frisk pepparrot och dill. Perfekt som en liten aptitretare eller till minglet. Servera de ljumna bröden med en klick smetana och låt gästerna njuta av en modern tolkning av klassiska råvaror.
Recept

Fetaostgratinerad rödbetsgratäng med lammfärsspett och myntasallad

Denna smakrika rätt kombinerar en krämig och syrlig gratäng med saftiga lammfärsspett, och den fräscha myntasalladen tillför en uppfriskande touch.
Recept

Sotad kolja med krispiga grönsaker och sojamajonnäs i lakritstebuljong

Sotad kolja med krispiga grönsaker och sojamajonnäs i lakritstebuljong, perfekt att servera som förrätt. Rätten är en smakupplevelse som kombinerar havets smaker med en twist av lakrits. Den sotade koljan ger en rökig och fyllig smak, medan de krispiga grönsakerna tillför en fin textur. Sojamajonnäsen binder samman rätten med sin krämiga konsistens och umami-toner, och lakritstebuljongen ger en subtil sötma och aromatisk djup som förhöjer hela måltiden. Perfekt för den som vill utforska nya smakdimensioner!
Recept

Rotfruktspytt med örtig nöt- och baljväxtfärs

Mattias Larssons rotsakspytt med Martin & Serveras 50/50-färs.
Recept

Nöt- och baljväxtfärs-frikadeller med pasta

Mattias Larssons frikadeller på Martin & Serveras 50/50-färs.
Recept

Tacofärs med falsk guacamole, tomat- och majssalsa

Mattias Larssons tacos med Martin & Serveras egen 50/50-färs.
Recept

Isterband med senapsstuvad potatis

Prova Mattias Larssons recept på den 100-åriga hållbarhetsklassikern isterband, serverad med senapsstuvad potatis, bakad rödbeta, syrad rödlök, frasig grönkål och riven pepparrot.
Recept

Ugnspannkaka

Ugnspannkaka med ”bättre sylt”.
Recept

Morot- och havrebröd

Morot- och havrebröd med färskost, kalkon och grönsaker.
Recept

Havregrynsgröt

Havregrynsgröt med stekta kaneläpplen.
Recept

Banana bread

Banana bread med kokos.
Recept

Nyttiga havrebollar

Nyttiga havrebollar av katrinplommon och kakao.
Recept

Fröknäckebröd

Fröknäckebröd med hummus och färska grönsaker.
Recept

Overnight oats

Overnight oats med äpple, blåbär och ingefära.
Recept

Smoothie med havremjölk

Smoothie med havremjölk, banan, hallon och kardemumma.
Recept

Frukt- och bärkräm

Frukt- och bärkräm med keso.
Recept

Sega saffransmaränger

Sega saffransmaränger med punschstekta äpplen och kardemummasmetana.
Recept

Helstekt rostlock

Helstekt rostlock med smörad kålrotscreme, senapspicklad kålrot och frasig grönkål samt friterade potatisar.
Recept

Steam buns med kryddig spetsbringa

Steam buns med kryddig spetsbringa och rödkålsallad samt ingefärs- och koriandersmetana.
Recept

Ölbräserad kaptensbiff

Ölbräserad kaptensbiff med libbstickasmör och picklade höstgrönsaker.
Recept

Kryddstekt rostbiff

Kryddstekt rostbiff med brysselkål och äpple samt brynt pinjenötssmör och mandelpotatispuré.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.