Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Receptbanken

Recept

Stekt havrekaka med smör, honung och friterad rosmarin

Ett basrecept för ett gott och fullkornspackat bröd.
Recept

Blåbärspaj med vaniljsås

Den här blåbärspajen har allt! Ett knaprigt pajskal med smak av kardemumma och en fyllning med massor av blåbär i kombination med perfekt krämighet. Till pajen serveras en äkta vaniljsås som är helt växtbaserad. En garanterad smaksuccé!
Recept

Tårta med hjortron, vaniljmousse och praliné på mandelbotten

En fin, lekfull och delikat moussetårta med halloweentema. Glasera och dekorera efter eget tycke och smak.
Recept

Frusen rabarber- och jordgubbstårta

Enkel och god tårta som med fördel går att göra långt i förväg och passar året om. Det går jättebra att byta ut bären till det man gillar bäst eller som passar årstiden. Gör den till din egen favorit.
Recept

Kakaotartelett med chokladcremeux och hallonmousse

En delikat kakaodragerad mördegstartelett fylld med en krämig chokladcremeux toppad med lätt, fluffig hallonmousse som ger en uppfriskande kontrast till den rika chokladsmaken.
Recept

Ravioli dolce med ricottaost och choklad

Ravioli Dolce är en härlig italiensk läckerhet som förvandlar den traditionella raviolin till en sötsak som förför smaklökarna. Denna söta variant av ravioli är fylld med en krämig blandning av ricottaost, socker och choklad, insvept i ett lager av delikat pastadeg och sedan friterad till gyllenbrun perfektion.
Recept

Petit choux med rostad jordärtskocka och miso

En “petit-choux aux craquelin”, ett klassiskt franskt bakverk, som här fylls med en salt fyllning med härligt karamelliserad jordärtskocka, miso och kaffe. Det söta i jordärtskockan går fint ihop med både kaffet och “petit-choux”. Den tunna stansade “craquelin” ger ett fint krispigt lager högst upp, men hindrar också choux från att puffa upp för mycket under bakning.
 
Recept

Smördegstartelett med vaniljkräm och halloncurd

Färdiga smördegsbakelser fyllda med vaniljkräm och toppad med krämig halloncurd. Enkelt och snabbt fixat när man kan förbereda allt i god tid innan servering.
Recept

Citronmuffins

En muffins ger ca 140 kcal och 3,4 g protein.
Recept

Baklava med saffran och citron

Baklava är en förtrollande och utsökt dessert med en sötma som har erövrat hjärtan runt om i världen. Nu har denna delikatess även hittat hem på julbordet med smaker av mandel, valnöt, saffran och citron. Receptet kan anpassas till olika bakformar.
Recept

Rulltårta med lekfullt mönster, vit chokladganache-fyllning och cream cheese frosting

Varje tugga av vår rulltårta är som en smakfull resa genom ett fält av färg och smak. Med sin lekfulla kombination av prickar och ränder i livliga färger kommer den att locka till nyfikenhet.
Recept

Klassisk prinsesstårta i ny skrud

Denna blågula prinsesstårta passar bra till student- och midsommarfester.
Recept

Tårta med mangomousse och hallonpannacotta

Elegant och fruktig moussetårta med fräscha smaker, både söt och syrlig. Passar för de flesta tillfällen - till exempel påsk eller mors dag.
Recept

Svinnbröd

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Prinsessbakelse

Vår älskade prinsesstårta i form av små söta bakelser med smak av hallon – finns det ett mer bedårande fika att överraska någon med?
Recept

Kesobröd med busfrön

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Smakrika osthjärtan

Lika söta som smakrika blir ostkakor utskurna med pepparkaksformar. Går att variera i det oändliga och ett perfekt sätt att använda ostsnuttar som inte är tillräckligt fina att sätta ut på julbordet. Smaksätt eventuellt med örter, enbär eller torkade lingon.
Recept

Bostock med plommon och saffran

Återskapa gamla bullar till lyxiga bakverk! På kort tid förvandlas de gamla torra bullarna eller bröden till utsökta saftiga bakverk med fantastiska smaker.
Recept

Change Cake med sommarbär

En fräsch frozen Change Cake med färska sommarbär som passar alla då den är helt mjölkfri. Går att göra i förväg och frysa in. Ta ut en halvtimme innan servering. Låt alla dina gäster njuta!
Recept

Prinsesstårta

Prinsesstårtan är en traditionell svensk tårta sedan 1948, då originalreceptet förekom första gången i Prinsessornas kokbok. Marsipanöverdraget är oftast grönt, dekorerat med en rosa marsipanros. Den gula varianten kallas för prinstårta och den röda eller rosa för operatårta. Idag består tårtan även av ett lager sylt eller frukt (ofta hallon), till skillnad från originalreceptet med enbart vaniljkräm och vispad grädde.
Recept

Leopardtårta med choklad, lakrits och jordgubbsmousse

Vacker mönstrad tårta med smak av choklad, lakrits och jordgubb, gjord på växtbaserad grädde och mjölk. Passar utmärkt att servera dina gäster på högtidsdagar som mors dag eller varför inte på lakritsdagen?
Recept

Red velvet-semla

Red velvet-semlan är en saftig semla med smak av kakao och gräddfrosting och en härligt röd färg.
Recept

Pepparkakssemla

Pepparkaka + semla = sant. Mästerkonditor Gustaf Mabrouk har komponerat ett semmelrecept där du får det bästa av två världar.
Recept

Semla på klassiskt vis

Gustaf Mabrouk och Arla bjuder på recept på semlor. Här hittar du den klassiska semlan med grädd- och mandelfyllning.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.