Den här blåbärspajen har allt! Ett knaprigt pajskal med smak av kardemumma och en fyllning med massor av blåbär i kombination med perfekt krämighet. Till pajen serveras en äkta vaniljsås som är helt växtbaserad. En garanterad smaksuccé!
Enkel och god tårta som med fördel går att göra långt i förväg och passar året om. Det går jättebra att byta ut bären till det man gillar bäst eller som passar årstiden. Gör den till din egen favorit.
Kakaotartelett med chokladcremeux och hallonmousse
En delikat kakaodragerad mördegstartelett fylld med en krämig chokladcremeux toppad med lätt, fluffig hallonmousse som ger en uppfriskande kontrast till den rika chokladsmaken.
Ravioli Dolce är en härlig italiensk läckerhet som förvandlar den traditionella raviolin till en sötsak som förför smaklökarna. Denna söta variant av ravioli är fylld med en krämig blandning av ricottaost, socker och choklad, insvept i ett lager av delikat pastadeg och sedan friterad till gyllenbrun perfektion.
En “petit-choux aux craquelin”, ett klassiskt franskt bakverk, som här fylls med en salt fyllning med härligt karamelliserad jordärtskocka, miso och kaffe. Det söta i jordärtskockan går fint ihop med både kaffet och “petit-choux”. Den tunna stansade “craquelin” ger ett fint krispigt lager högst upp, men hindrar också choux från att puffa upp för mycket under bakning.
Färdiga smördegsbakelser fyllda med vaniljkräm och toppad med krämig halloncurd. Enkelt och snabbt fixat när man kan förbereda allt i god tid innan servering.
Baklava är en förtrollande och utsökt dessert med en sötma som har erövrat hjärtan runt om i världen. Nu har denna delikatess även hittat hem på julbordet med smaker av mandel, valnöt, saffran och citron. Receptet kan anpassas till olika bakformar.
Rulltårta med lekfullt mönster, vit chokladganache-fyllning och cream cheese frosting
Varje tugga av vår rulltårta är som en smakfull resa genom ett fält av färg och smak. Med sin lekfulla kombination av prickar och ränder i livliga färger kommer den att locka till nyfikenhet.
Lika söta som smakrika blir ostkakor utskurna med pepparkaksformar. Går att variera i det oändliga och ett perfekt sätt att använda ostsnuttar som inte är tillräckligt fina att sätta ut på julbordet. Smaksätt eventuellt med örter, enbär eller torkade lingon.
Återskapa gamla bullar till lyxiga bakverk! På kort tid förvandlas de gamla torra bullarna eller bröden till utsökta saftiga bakverk med fantastiska smaker.
En fräsch frozen Change Cake med färska sommarbär som passar alla då den är helt mjölkfri. Går att göra i förväg och frysa in. Ta ut en halvtimme innan servering. Låt alla dina gäster njuta!
Prinsesstårtan är en traditionell svensk tårta sedan 1948, då originalreceptet förekom första gången i Prinsessornas kokbok. Marsipanöverdraget är oftast grönt, dekorerat med en rosa marsipanros. Den gula varianten kallas för prinstårta och den röda eller rosa för operatårta. Idag består tårtan även av ett lager sylt eller frukt (ofta hallon), till skillnad från originalreceptet med enbart vaniljkräm och vispad grädde.
Leopardtårta med choklad, lakrits och jordgubbsmousse
Vacker mönstrad tårta med smak av choklad, lakrits och jordgubb, gjord på växtbaserad grädde och mjölk. Passar utmärkt att servera dina gäster på högtidsdagar som mors dag eller varför inte på lakritsdagen?
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.