Fantastiskt saftiga majskycklingben som först rostas i ugn och sedan glaseras med en spännande sås av soja, ananasjuice och rödvinsvinäger. Servera med en frisk kålsallad. Passar perfekt som enklare måltid eller på buffé. För en större måltid passar det också att servera med färsk pasta, ris eller pressad potatis.
Dubbelbröst av majskyckling med honung, nötter, cidersås & spenat
Den kanske finaste styckningsdetaljen som kan vara bas i så många olika kycklingrätter. Här har den bakats i ugn med honung och vinäger för att sedan serveras med en cidersås med äpple, lök och timjan. Underbara smaker både när det gäller kyckling och tillbehör. Ät och njut!
Focaccia Romana bjuder in till det äkta italienska köket med sin lena textur och den delikata smaken av olivolja. Denna enkla men sofistikerade rätt kräver endast ett fåtal ingredienser och funkar lika bra året runt, oavsett säsong. En hyllning till den traditionella smaken av Italien!
En utsökt dessert kräver inte bara en god smak, portionsstorleken ska också vara lagom stor för att orka avnjutas. Den här jordgubbstarteletten har just det - blandningen av färskost och grädde tillsammans med jordgubbarnas sötma i det spröda tartelettskalet blir smått magisk. Receptet är framtaget av Sara Aasum Hultberg, i samarbete med Arla.
Smördegstarteletter med brieost, valnötter och honung. Supergoda små tilltugg som passar perfekt om man vill ha något gott och lite festligt som är enkelt att göra.
Färdiga smördegsbakelser fyllda med vaniljkräm och toppad med krämig halloncurd. Enkelt och snabbt fixat när man kan förbereda allt i god tid innan servering.
Bjud in fjärran östern till ditt julbord med denna sherry- och sichuanpepparsill. Svensk tradition och exotiska smaker enkelt tillrett med 5-minuters sill. Sherryns plommonsötma ihop med sichuanpepparns kittlande kryddighet ger en spännande smakupplevelse.
Upptäck Martin & Serveras formbara färs som har en självklar plats på det moderna julbordet! Vår högkvalitativa vegofärs fungerar utmärkt att smaksättas med julens kryddor. Färsen är lätt att forma och steka till vegobullar.
Gravad lax med rödbeta, dill, fänkål och rosépeppardressing
Finns det ett bättre sätt att omfamna de nordiska smakerna på julbordet än med gravad lax? Den friska smaken av lax kombinerad med den naturliga sötman från rödbetor ger ditt julbord det lilla extra.
Krämiga osttartletter med en härlig syra i tre olika utföranden. Ett smart sätt att ta hand om ostresterna på ett kreativt och välsmakande sätt som du kan variera i all oändlighet!
Lika söta som smakrika blir ostkakor utskurna med pepparkaksformar. Går att variera i det oändliga och ett perfekt sätt att använda ostsnuttar som inte är tillräckligt fina att sätta ut på julbordet. Smaksätt eventuellt med örter, enbär eller torkade lingon.
Skaldjur eller fisk spelar ingen roll! Det viktiga är vad du toppar tacosen med – den skivade avokadon och mangon, den finhackade silverlöken, vitlöken med färsk koriander som sidekick.
Friterad fisk har aldrig haft det bättre! Och det är inte bara tack vare wasabin, sesamfröna eller teriyakin. Ren magi uppstår när du strösslar de gyllenbruna filéerna med riven vitkål och rädisor.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.