Grillad primörsallad med krämig dressing och Violife Greek White
Adam Thulin har valt ut några av hans favoritprimörer tillsammans med Violife Professional. I detta recept är det hjärtsallad för volym, färskpotatisen för matighet, vitsparis och rädisor för textur. De grillade primörerna serveras med en syrlig dressing gjord på Violife Creamy, rågbrödssmul som steks i Flora Plant B+tter, samt smulad Violife Greek White. Primörerna är utbytbara om man önskar det.
Bakad potatis med kantareller, grillad majs, miso- och dragonkräm
Inspireras av Adam Thulins recept på bakpotatis, ett recept på en klassisk bakpotatis med en favoritkombination inspirerat av en norsk stjärnkock som blandade kantareller, majs och dragon. Adam har även valt att addera en superenkel men väldigt god misokräm.
För de matgäster som vågar prova något nytt, låt vattenmelon gå från dessertstjärna till att få huvudrollen i varmrätten genom att göra en BBQ Mignon-variant av den.
Snyggt grillade skivor av vår svenska grillost tillsammans med krispig rödlök och en spicy dressing. Lika enkelt att göra som portionsburgare eller sliders.
Använd ugnen eller tänd grillen! Alla matgäster, oavsett kosthållning, kommer att vilja ta mer av den här smakrika blomkålen som marinerats i mexikanska kryddor.
Hamburgare högrev bringa med grillade potatisskivor och majs
Burgarnas burgare - Tjock, saftig burgare på högrev, hickorybacon och cheddarost. Servera med grillade potatisskivor, coleslaw och majs för känslan av något extra!
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.