Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Receptbanken

Recept

Sprödbakad torsk med kryddig bulgur och curryyoghurt

Bjud på frasig sprödbakad torsk, saftig på insidan och gyllene på ytan. Servera med kryddig bulgur, kall curryyoghurt och friska gröna ärtor för en smakrik och färgstark måltid.
Recept

Smörstekt klubbfilé med svartkål och dragon

En klassisk dagenslunch i modern tappning.
Servera din gäst en rejäl och smakrik rätt med klubbfilé, dragonsås och svartkål.

Recept

Surf n turf bacon burger

Förhöj smaken med krämig avokadomajonnäs och fräsch skagenröra. Tillsammans med goda briochebröd och en garnering av kryddkrasse och raspad pepparrot, blir detta en riktig favorit för alla hamburgarälskare.
Recept

Burgare med Coleslaw, picklad rödlök & lökringar

Förstekt burgare ger snabb och smidig servering utan att kompromissa med smaken. Denna burgare med lökringar, coleslaw och picklad rödlök är en riktig vinnare!
Recept

Korean sticky BBQ burger

Med sin explosion av asiatiska smaker är denna hamburgare inte bara en måltid, det är en upplevelse.
Recept

Tabbouleh på kornbulgur

Denna tabbouleh, baserad på Good Grains kornbulgur, är en näringsrik och smakrik sallad som mättar. Med sin nötiga smak och fylliga textur är kornbulgur en perfekt bas, medan färsk persilja, tomater och syrlig citron skapar en uppfriskande balans. En mångsidig rätt som passar lika bra som en frisk förrätt, ett färgstarkt tillbehör eller en huvudattraktion på tallriken.
Recept

Sedanini chilicheese med nötcrunch

Smaka på Barillas version av den populära rätten Mac ’n’ Cheese. Här med en spännande twist av hetta från chili och toppad med en härlig nötcrunch.
Recept

Poké Bowl med fisk och skaldjur

En måltidssallad med fisk, skaldjur och massor av smak!
Recept

Boeuf bourguignon

Som grund i min Boeuf bourguignon har jag en klassisk god rödvinssås med mustigare smak. Sedan ligger mycket av hemligheten i det rökta sidfläsket, champinjonerna och steklöken. Som tillagningsmetod använder jag förresten ugnen. Bara att slänga in på kvällen och ta ut på morgonen. Det blir underbart gott.
-Daniel Müllern
Recept

Kyckling- och linsfärssås med spagetti, riven parmesan och morotsstavar

Kyckling & linsfärssås, en klassiker i klimatsmart tappning. Med hälften av köttet utbytt mot proteinrik linsfärs blir såsen en mustig och smakrik partner till spagettin. Gott för både hållbarhet och hälsa.
Recept

Glaserade majskycklingben med kålsallad

Fantastiskt saftiga majskycklingben som först rostas i ugn och sedan glaseras med en spännande sås av soja, ananasjuice och rödvinsvinäger. Servera med en frisk kålsallad. Passar perfekt som enklare måltid eller på buffé. För en större måltid passar det också att servera med färsk pasta, ris eller pressad potatis.
Recept

Rootatouille

En smakförbättring till det professionella köket och ett gott tillbehör till måltiden. Roots Vegetarisk smakförstärkare är en välbalanserad mix av persiljerot, palsternacka, gul lök och timjan. Perfekt för att göra din Rootatouille.
Recept

Sweet Mash

Moset lämnar husmanskosten och blir lite roligare! En råskalad mosmix med potatis, sötpotatis och persiljerot med balanserad smak. En modern puré med ny karaktär som har en fin sammansatt smakkombination tack vare persiljerotens friskhet och sötman från sötpotatis. Sweet Mash passar till all mat och kan även göras vegansk.
Recept

Rotfruktskryddade nötfärsbiffar

En smakrik och saftig rotfruktsbiff som består av hälften nötfärs och hälften rotfrukter. Rätten baseras på Rotfruktsmix höst- och vinterbas, en välbalanserad fintärnad mix som ger en mörk mustig smak och kompletterar animaliskt protein. Klockren i färsrätter men också utmärkt i såser, grytor och soppor.
Recept

Röding med vitvinssås

Röding är god att servera tillsammans med klassiska tillbehör som potatis och spenat. Trixet med denna rätt är att servera den med en klassisk vitvinssås som är 100% växtbaserad och allergenfri, smaksatt med tångcaviar och hackad gräslök.
Recept

Kåldolmar 50/50

Kåldolmar är en fantastiskt god svensk klassiker som kan göras delvis växtbaserad, vilket är smart för plånboken och klimatet. Grunden är en vanlig risgröt kokt på rundkornigt ris och Flora Plant Mat 15%. Gröten blandas ut med blandfärs och växtbaserad färs som kryddas med kryddpeppar och nejlika.
Recept

Prosociano wedgepaj och tomatsallad

Vem kan motstå en klassisk ostpaj? Prova Adam Thulins växtbaserade variant, skapad i samarbete med Violife Professional. Efter många experiment har Adam utvecklat ett fantastiskt recept. Den salta och krämiga pajen serveras med en syrlig och lite besk sallad.
Recept

Svamprisotto à la Tages

Krämig svamprisotto med arborioris, marinerad svamp och vitt vin i en harmonisk smakbalans. Toppad med hårdostflakes och smör, är den enkel att förbereda och perfekt för både lunch och middag.
Recept

Pinsa i Margherita-stil

Focaccia Romana bjuder in till det äkta italienska köket med sin lena textur och den delikata smaken av olivolja. Denna enkla men sofistikerade rätt kräver endast ett fåtal ingredienser och funkar lika bra året runt, oavsett säsong. En hyllning till den traditionella smaken av Italien!
Recept

Wok med nudlar och chicken style bites

Gör en snabb och god wok med Findus Wokbas med nudlar. Olika grönsaker blandade med nudlar för enkel och smidig tillagning. Denna rätt passar utmärkt att servera till många gäster.
Recept

Ärtbiffar i bröd med chilimajo

Spännande ärtbiffar som funkar som huvudingrediens i ett flertal rätter. Findus ärtbiff innehåller deras klimatcertifierade ärter med sting av smaken från chili. Ett smart vegetariskt val.
Recept

Kycklingbröstfilé med syrad grädde och dillolja

En läcker och smakrik rätt med saftig kycklingfilé och en krämig sås av syrad grädde. Servera tillsammans med kokt potatis, ugnsbakade morötter och toppa rätten med en härlig dillolja.
Recept

Växtbaserad tortellini

Här är en härlig sommarrätt att lägga till på menyn för både lunch och middag. Fyllningen kan anpassas helt efter önskad smak och baseras på säsongens råvaror.
Recept

Räk- och kräftröra med smetana och bakpotatis

Denna krämiga och smakrika räk- och kräftröra med smetana är en riktig delikatess som passar perfekt att servera i bakpotatis eller wraps.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.