Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Visa fler kategorier
Visa färre kategorier
Vi rekommenderar
Recept
Hummerterrin
Hummerterrin med jalapeñomarinerad gurka och pepparrotsgrädde. Recept av Michael Andersson, Årets Kock 2024.
Vi rekommenderar
Recept
Pepparstekt kotlett med fetaostkräm, bakad tomat, sotad och smörbakad lök
Laga pepparstekt kotlett av Svensk Rapsgris® med fetaostkräm, bakad tomat och sotad och smörbakad lök. Perfekt måltid som kommer att uppskattas!
Vi rekommenderar
Recept
Asiatiska baos med hoisinmarinerad karré
Laga Tia Strandbergs läckra asiatiska baos med dragen och hoisinmarinerad karré av Svensk Rapsgris®. Fantastiskt gott!
Vi rekommenderar
Recept
Vitlöksstekta kotlettracks med salsa macha
Laga mat som en landslagskock! Eric Hristov har tagit fram receptet på goda vitlöksstekta kotlettracks av Svensk Rapsgris® med fruktig Salsa macha.
Vi rekommenderar
Recept
Lättgravad lax med rom och ostkräm med Västerbottensost®
Ett trevligt tilltugg till fördrinken.
Vi rekommenderar
Recept
Gratinerade havskräftor med Västerbottensost®
Gratinerade skaldjur med Västerbottensost sätter guldkant på vilken helgmiddag som helst.
Vi rekommenderar
Recept
Löjromspizza med Västerbottensost®
Löjrom och Västerbottensost gifter sig underbart på pizza! En fantastiskt god kombination som fungerar lika bra som huvudrätt eller tilltugg till bubblet.
Vi rekommenderar
Recept
Grönkålspizza med Västerbottensost®
Grönkålspizza med Västerbottensost är ett fantastiskt gott recept som passar utmärkt när grönkålen är i säsong.
Vi rekommenderar
Recept
Västerbottensostpaj®
Klassikern Västerbottensostpaj passar utmärkt till både jul och nyår.
Vi rekommenderar
Recept
Hjortronglass med Västerbottensost®
En riktigt trevlig avslutning efter en god middag. Smidig att göra i förväg och ta fram strax innan servering.
Vi rekommenderar
Recept
Vinter Sour
En uppfriskande syrlig drink med smak av julkryddor, whiskey och vanilj.
Vi rekommenderar
Recept
Vaniljmousse med körsbärsbavaroise, spritade körsbär, mandelkaka och kaffesmulor
Dekorativt blickfång med fluffigt lena smaker och harmonisk syra i sällskap av romindränkta körsbär och smuligt krisp med kaffesmak. Vill du utmana dig själv glaserar du kulan med körsbärsbavaroise, annars struntar du i glazen.
Vi rekommenderar
Recept
Chokladbolls-kladdkaka
Chokladbollskladdkaka med rostade havregryn, kokosflakes och vispad vaniljgrädde.
Vi rekommenderar
Recept
Havtorn, choklad och morot
Morotscrème med havtornsglass och tarteletter med chokladganache.
Vi rekommenderar
Recept
Karamelliserad pilgrimsmussla med champagnerisotto
Serveras med krispig purjolök.
Vi rekommenderar
Recept
Getost från Hven med nashipäron
Prova en spännande dessert med nashipäron och rostad valnötshonung.
Vi rekommenderar
Recept
Mörbakad oxkind med karljohanssvamp
Serveras med inkokta plommon och rostad röd quinoa.
Vi rekommenderar
Recept
Ljummen sylta på gotlandslamm brässerad i IPA
Ljummen sylta på gotlandslamm brässerad i IPA från Borstahusen. Serveras med syltad rödkål, maltcrumble och libbsticka.
Vi rekommenderar
Recept
Ostronvichyssoise med gubbröra
Ostronvichyssoise med gubbröra på Grebbestads ansjovis.
Vi rekommenderar
Recept
Havsrimmad torskflake med Kalixlöjrom
Havsrimmad torskflake med Kalixlöjrom, kokt Västerbottenskräm och rågbrödsriv.
Vi rekommenderar
Recept
Hjortronparfait
En nyårsdessert som får det att vattnas i munnen: Hjortronparfait med syltade hjortron, hjortronris och rostad mandelkaka.
Vi rekommenderar
Recept
Pepparrostad rödbeta
Denna rätt är tänkt som varmrätt två på en helt vegetarisk nyårsmeny: Pepparrostad rödbeta med dragon och frasig lök.
Vi rekommenderar
Recept
Timjansstekt kålrot med ekskivling och tryffel
För dig som vill servera vegetariskt på nyår kommer här ett förslag på första varmrättsservering. Timjansstekt kålrot med ekskivling och tryffel.
Vi rekommenderar
Recept
Inkokt och bränd svartrot
Vill du servera vegetariskt på nyår? Här presenterar vi ett recept som passar som förrätt. Inkokt och bränd svartrot med salt citroncurd och havsörter.