Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Receptbanken

Recept

Tabbouleh på kornbulgur

Denna tabbouleh, baserad på Good Grains kornbulgur, är en näringsrik och smakrik sallad som mättar. Med sin nötiga smak och fylliga textur är kornbulgur en perfekt bas, medan färsk persilja, tomater och syrlig citron skapar en uppfriskande balans. En mångsidig rätt som passar lika bra som en frisk förrätt, ett färgstarkt tillbehör eller en huvudattraktion på tallriken.
Recept

Rimmad kolja med röd curry och kornbulgur

Denna rätt kombinerar det bästa av asiatiska smaker med en modern twist. Good Grains kornbulgur är inte bara ett näringsrikt alternativ, utan också en hållbar och mångsidig ingrediens som ger en härlig textur och fyllighet till rätten.
Recept

Kyckling- och linsfärssås med spagetti, riven parmesan och morotsstavar

Kyckling & linsfärssås, en klassiker i klimatsmart tappning. Med hälften av köttet utbytt mot proteinrik linsfärs blir såsen en mustig och smakrik partner till spagettin. Gott för både hållbarhet och hälsa.
Recept

Ugnsstekt majskycklingklubba med jordärtskocka, dragon & mandel

Gott och lättlagad rätt som går hem hos både stora och små. Låt ugnen göra jobbet genom denna rätt med majskycklingklubbor. Guldfågeln producerar måltidslösningar av svensk kyckling av högsta kvalitet.
Recept

Kåldolmar 50/50

Kåldolmar är en fantastiskt god svensk klassiker som kan göras delvis växtbaserad, vilket är smart för plånboken och klimatet. Grunden är en vanlig risgröt kokt på rundkornigt ris och Flora Plant Mat 15%. Gröten blandas ut med blandfärs och växtbaserad färs som kryddas med kryddpeppar och nejlika.
Recept

Tikka Masala med kycklingköttbullar

En klassisk Tikka Masala som tagit ny form och görs här med kycklingköttbullar, perfekt till storkök.
Toppa med Raita och servera med nybakat Naan bröd.
Recept

Sticky Korean

En av alla läckra rätter i 2023 års upplaga av Fast Fusion Climate Week. Sticky Korean med Anamma Vegobitar som legat i en marinad. De flesta barn gillar asiatiskt mat med lite sött, syrligt och salt.
Recept

Skafferipizza

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 2 långpannor.
Recept

Zucchiniplättar

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Ostpasta med rökt färs

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Indisk färssoppa

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Spenat- och fetaostlasagne

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Okonomiyaki på Muurika

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Fruktpizza

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Pumpagröt

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Basilikapasta med feta

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Pizzabullar

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Tofubiffar med björnbärssallad

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Indisk dhal

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Almarens grönkålssoppa

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Pinnglass med jordgubb och banan

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Svampsoppa med purjo

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Kesobröd med busfrön

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.
Recept

Morotsbiffar med panko

Receptet är framtaget till Förskolekokboken och är skapat för 10 barnportioner.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.