Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Receptbanken

Recept

Carpaccio på svensk ryggbiff

Carpaccio på svensk ryggbiff med chili- och yuzumajonnäs, saltrostade mandlar, surdegskrutonger, ruccola och parmesan.
Recept

Svensk högrevsbrioche deluxe, serverad med klyftpotatis

Kombinera saftig långkokt högrev med syrlig picklad rödlök och krämig srirachamajonnäs i ett mjukt briochebröd. Servera med krispig klyftpotatis för en smakupplevelse som blir en succé på din meny.
Recept

Moules à la crème

Isade musslor med ramslök, syrad lök och grädde.
Recept

Grattade blåmusslor med tomat och chilipeppar

Gratinerade blåmusslor med smak av tomat och chili.
Recept

Vitlöksbröd

Vad som är ett ultimat vitlöksbröd och inte är förstås väldigt individuellt. För Unilever Food Solutions görs det på ett trevligt surdegsbröd och med lite angenäm hetta från jalapeño. Undrar du var smöret tog vägen? I det här receptet används HELLMANN’S Professional istället. Enkelt, smidigt och gott.
Recept

Krämiga lupinbönor med chermoula

Prova detta recept av Adam Thulin i samarbete med Violife Professional. Lupinbönan, som introducerades till Sverige på 1800-talet, är smörig i smaken och har en tuggig konsistens.  Denna mellanrätt passar till mycket men fungerar även som ensamrätt. De krämiga bönorna toppas med nordafrikansk chermoula och riven Violife Greek White.
Recept

Pinsa i Margherita-stil

Focaccia Romana bjuder in till det äkta italienska köket med sin lena textur och den delikata smaken av olivolja. Denna enkla men sofistikerade rätt kräver endast ett fåtal ingredienser och funkar lika bra året runt, oavsett säsong. En hyllning till den traditionella smaken av Italien!
Recept

3 x Creamy pinchos

Pinchos är det perfekta snacket för bardisken, konferenspausen eller som en liten smörgås på caféet. Med smakrika spreadar är det enkelt att skapa fantasifulla pinchos med färska råvaror från säsongen. Prova även att servera dem med pommes eller i en bakad potatis.
Recept

Krispig salsicciarulle

Skapa smaken av Italien med krispiga salcicciarullar fyllda med färs, potatis, fänkål och morot. Idealisk för det professionella köket som vill erbjuda italienska rätter i all sin enkelhet. Receptet kommer från Jens Paulsson, köksmästare på Bistrot hos Martin & Servera.
Recept

Primi piatti Spaghetti Chitarra med spenat och semitorkad tomat

Servera denna fräscha och smakrika pastarätt i en traditionell italiensk måltid som primi piatti, eller avnjut som huvudrätt tillsammans med fisk & skaldjur. Ordet chitarra kommer från verktyget man använder för att forma pastan med, vilket ger den en unik form och textur som bättre tar upp såser.
Recept

Melanzane alla parmigiana

Upptäck det autentiska Italien med denna auberginegratäng fylld med tomat, mozzarella och parmesan. Rätten är dessutom ett bra vegetariskt alternativ som ger din meny lite variation.
Recept

Contorni - Friterad kronärtskocka

En perfekt sidorätt till den stora italienska måltiden eller som snacks till sommardrinken. I sin enkelhet krispigt friterad och toppad med parmigiano reggiano, mynta, citron och olivolja.
Recept

Salta belgiska våfflor

Salta eller matiga våfflor, görs gärna med lite riven ost i smeten. Med Ekströms frasvåffelmix gräddar du enkelt den lyxiga och maffiga belgiska matvåfflan.
Recept

Vispat smör med Västerbottensost®

Enkelt och gott - det perfekta smöret på julbordet!
Recept

Slider med grönsaksbiff och het fetaostdressing

Grönsaksbiffar med härligt frasig utsida serveras här med en dressing gjord på allas vår favoritost: fetaosten! Med perfekt avvägd sälta, syrlighet och hetta blir dessa sliders ett välkommet tillskott på sommarmenyn.
Recept

Palsternacks- och grönkålsbiffar med wasabidressing

Minihamburgare med spännande smak av palsternacka och grönkål som toppas med picklad rödlök och en dressing med sting. Justera mängden wasabi för önskad mängd hetta.
Recept

Slider med ärtbiff, kimchimajo och rödbetsskott

Trendig kimchimajo och frisk koriander är en smakkombination som älskas av många. Dessa färgsprakande sliders blir ett utsökt tillskott till buffébordet. 
Recept

Slider med Pulled Green Teriyaki, sojabönor och rostade sesamfrön

Sliders med inspiration från det japanska köket. Naggande goda minihamburgare med protein både från veganska bitar och sojabönor.
Recept

Rättviksärthummus

Rättviksärten med fantastisk karaktär och svensk historia är ett våra mest intressanta matkulturarv. Rättvikarna förstod tidigt nyttan med baljväxten, både för dess näringsinnehåll men också dess förmåga att binda näring i jorden. Denna hummus är användbar på bröd, till sallader eller salladsbufféer, kött, fisk eller som dipp av olika slag.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.