Svensk högrevsbrioche deluxe, serverad med klyftpotatis
Kombinera saftig långkokt högrev med syrlig picklad rödlök och krämig srirachamajonnäs i ett mjukt briochebröd. Servera med krispig klyftpotatis för en smakupplevelse som blir en succé på din meny.
Vad som är ett ultimat vitlöksbröd och inte är förstås väldigt individuellt. För Unilever Food Solutions görs det på ett trevligt surdegsbröd och med lite angenäm hetta från jalapeño. Undrar du var smöret tog vägen? I det här receptet används HELLMANN’S Professional istället. Enkelt, smidigt och gott.
Prova detta recept av Adam Thulin i samarbete med Violife Professional. Lupinbönan, som introducerades till Sverige på 1800-talet, är smörig i smaken och har en tuggig konsistens. Denna mellanrätt passar till mycket men fungerar även som ensamrätt. De krämiga bönorna toppas med nordafrikansk chermoula och riven Violife Greek White.
Focaccia Romana bjuder in till det äkta italienska köket med sin lena textur och den delikata smaken av olivolja. Denna enkla men sofistikerade rätt kräver endast ett fåtal ingredienser och funkar lika bra året runt, oavsett säsong. En hyllning till den traditionella smaken av Italien!
Pinchos är det perfekta snacket för bardisken, konferenspausen eller som en liten smörgås på caféet. Med smakrika spreadar är det enkelt att skapa fantasifulla pinchos med färska råvaror från säsongen. Prova även att servera dem med pommes eller i en bakad potatis.
Skapa smaken av Italien med krispiga salcicciarullar fyllda med färs, potatis, fänkål och morot. Idealisk för det professionella köket som vill erbjuda italienska rätter i all sin enkelhet. Receptet kommer från Jens Paulsson, köksmästare på Bistrot hos Martin & Servera.
Primi piatti Spaghetti Chitarra med spenat och semitorkad tomat
Servera denna fräscha och smakrika pastarätt i en traditionell italiensk måltid som primi piatti, eller avnjut som huvudrätt tillsammans med fisk & skaldjur. Ordet chitarra kommer från verktyget man använder för att forma pastan med, vilket ger den en unik form och textur som bättre tar upp såser.
Upptäck det autentiska Italien med denna auberginegratäng fylld med tomat, mozzarella och parmesan. Rätten är dessutom ett bra vegetariskt alternativ som ger din meny lite variation.
En perfekt sidorätt till den stora italienska måltiden eller som snacks till sommardrinken. I sin enkelhet krispigt friterad och toppad med parmigiano reggiano, mynta, citron och olivolja.
Salta eller matiga våfflor, görs gärna med lite riven ost i smeten. Med Ekströms frasvåffelmix gräddar du enkelt den lyxiga och maffiga belgiska matvåfflan.
Grönsaksbiffar med härligt frasig utsida serveras här med en dressing gjord på allas vår favoritost: fetaosten! Med perfekt avvägd sälta, syrlighet och hetta blir dessa sliders ett välkommet tillskott på sommarmenyn.
Palsternacks- och grönkålsbiffar med wasabidressing
Minihamburgare med spännande smak av palsternacka och grönkål som toppas med picklad rödlök och en dressing med sting. Justera mängden wasabi för önskad mängd hetta.
Trendig kimchimajo och frisk koriander är en smakkombination som älskas av många. Dessa färgsprakande sliders blir ett utsökt tillskott till buffébordet.
Rättviksärten med fantastisk karaktär och svensk historia är ett våra mest intressanta matkulturarv. Rättvikarna förstod tidigt nyttan med baljväxten, både för dess näringsinnehåll men också dess förmåga att binda näring i jorden. Denna hummus är användbar på bröd, till sallader eller salladsbufféer, kött, fisk eller som dipp av olika slag.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.