Även den mest kräsna pizzaälskare kommer falla för dessa bullar, snurror och flätor med fyllning av exempelvis rödbetor, Västerbottensost och hasselnötter eller prosciutto, pecorino och ruccola. Sätt i gång att rulla pizzabullarna och servera på brunchen som en förrätt eller tilltugg på AW:n tillsammans med en bittersöt alkoholfri Somersby Sparkling Spritz eller en krispig Somersby päron så får du se glada miner hos gästerna.
Läcker lax är god i sig men extra smarrig blir den när den är vackert rullad med fyllning av wasabi, gari, soja och färskost eller räkor, ingefära och sesamfrön. Vill du vara säker på en bra smakkombination så servera rullarna tillsammans med en iskall alkoholfri Somersby Sparkling Spritz. Denna kombination passar utmärkt som amuse-bouche, förrätt, tapas eller till fördrinken.
Upplev en pastej gjord på Lantmännens havre, men som är otroligt lik en klassisk, dansk leverpastej! Smaksätt med svamp och härligt karamelliserad gul lök och baka därefter i ugnen. Utsökt som smörrebröd med olika spännande toppingar.
Bjud på en upplevelse med sillkiosken! Att låta gästerna komponera sina egna inläggningar direkt vid bordet blir en riktig snackis! Kul att testa flera varianter och lägga upp på sina sociala medier.
Med ett färdigbakat surdegsbröd och några få ingredienser kan du skapa en riktigt god macka. Prova detta recept och låt dig inspireras till egna varianter!
I det här receptet på fänkålssallad används Oumph! Thyme & Garlic. Hur stark just din chili är bestämmer du själv. Det är du som trimmar in smakerna. Feel free! Dela gärna din upplevelse på #greenproteinshift.
Recept på fyra klassiska mezesåser. Haydari passar till nästan allt från grillen och även på bröd. Örtoljan lyfter alla rätter och är ett trevligt tillbehör till allt stekt och grillat. Antep ezme är en stark och pikant tomatröra från det turkiska köket.
Kroketter på grillade kycklingvingar med ramslöksemulsion
Joel Englund från Svenska Kocklandslaget fick i uppdrag att skapa något gott och vårlikt av svensk fågel. Rätten är skapad för att passa allt från fest till vardag, med nyskördade primörer som tillbehör.
Recept och inspiration på bistromat komponerat av Johan Åkerberg, kock och matkreatör. Marinerade ägg ingår i rätten Ramen lax med färska örter, men äggen kan även stå för sig själva som förrätt eller på buffébordet.
Här har Sebastian Gibrand, mästerkocken från det Svenska Kocklandslaget, skapat ett lyxigt recept som passar bra på buffén. Fläsksvålarna dippas i den vackra, gröna dillsåsen som tillfredsställer både smaklökarna och ögonen.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.