Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Receptbanken

Recept

Pomodoro Rosso grönsaksblandning med örtquinoa och kidneybönor

En härligt smakrik rätt från Apetit, smaksatt med chili, färsk persilja, tomater och citron. En mättande måltid som är god, snabblagad och näringsrik. 
Recept

Vegansk grönsaksgryta med Havremat

Denna grönsaksgryta är både näringsrik och smakrik, perfekt för dig som vill erbjuda ett veganskt alternativ till dina gäster. Receptet är enkelt att variera med säsongens grönsaker.
Recept

Inkokta päron med arraksvisp, granskottsirap och rostat bovete

Prova Adam Thulins recept på inkokta päron med arraksvisp, granskottsirap och bovete. Receptet är inspirerat av Adams mormor som ofta gjorde stora mängder av inkokta päron i syltburkar och ställde i matförrådet. För dig som vill erbjuda dina gäster en unik och nostalgisk dessert, är detta recept ett utmärkt val. Den vispade Flora Plant Visp 31% ger en modern twist och passar perfekt för gäster som föredrar växtbaserade alternativ.
Recept

Sweet Mash

Moset lämnar husmanskosten och blir lite roligare! En råskalad mosmix med potatis, sötpotatis och persiljerot med balanserad smak. En modern puré med ny karaktär som har en fin sammansatt smakkombination tack vare persiljerotens friskhet och sötman från sötpotatis. Sweet Mash passar till all mat och kan även göras vegansk.
Recept

Blåbärspaj med vaniljsås

Den här blåbärspajen har allt! Ett knaprigt pajskal med smak av kardemumma och en fyllning med massor av blåbär i kombination med perfekt krämighet. Till pajen serveras en äkta vaniljsås som är helt växtbaserad. En garanterad smaksuccé!
Recept

Krämiga lupinbönor med chermoula

Prova detta recept av Adam Thulin i samarbete med Violife Professional. Lupinbönan, som introducerades till Sverige på 1800-talet, är smörig i smaken och har en tuggig konsistens.  Denna mellanrätt passar till mycket men fungerar även som ensamrätt. De krämiga bönorna toppas med nordafrikansk chermoula och riven Violife Greek White.
Recept

Prosociano wedgepaj och tomatsallad

Vem kan motstå en klassisk ostpaj? Prova Adam Thulins växtbaserade variant, skapad i samarbete med Violife Professional. Efter många experiment har Adam utvecklat ett fantastiskt recept. Den salta och krämiga pajen serveras med en syrlig och lite besk sallad.
Recept

Wok med nudlar och chicken style bites

Gör en snabb och god wok med Findus Wokbas med nudlar. Olika grönsaker blandade med nudlar för enkel och smidig tillagning. Denna rätt passar utmärkt att servera till många gäster.
Recept

Grillad primörsallad med krämig dressing och Violife Greek White

Adam Thulin har valt ut några av hans favoritprimörer tillsammans med Violife Professional. I detta recept är det hjärtsallad för volym, färskpotatisen för matighet, vitsparis och rädisor för textur. De grillade primörerna serveras med en syrlig dressing gjord på Violife Creamy, rågbrödssmul som steks i Flora Plant B+tter, samt smulad Violife Greek White. Primörerna är utbytbara om man önskar det.
Recept

Nordisk pestopasta

Prova Adam Thulins tolkning på Pasta Pesto. En rätt som ligger honom varmt om hjärtat då han åt rätten mycket som barn. Dock mest på burk. Adam har gjort en egen tolkning på pesto tillsammans med Violife Professional - en nordisk pesto med råvaror som representerar Norden. En rätt som väcker nyfikenhet och intresse.
Recept

Körsbärspaj smaksatt med tjärsirap och salt vaniljsås

Körsbär är Adam Thulins favoritbär, han anser att körsbär orättvist hamnat lite i skym undan. Detta smulpajrecept innehåller körsbär smaksatt med tjärsirap. En riktigt bra kombination med syrliga körsbär och en underton av rökighet. Pajen serveras med en vaniljsås baserad på Flora Plant 31% som smakas av med lite salt för att bryta sötman i vaniljsåsen.
Recept

Bakad potatis med kantareller, grillad majs, miso- och dragonkräm

Inspireras av Adam Thulins recept på bakpotatis, ett recept på en klassisk bakpotatis med en favoritkombination inspirerat av en norsk stjärnkock som blandade kantareller, majs och dragon. Adam har även valt att addera en superenkel men väldigt god misokräm.
Recept

Pho med tofu

En vegansk Pho med tofu. Pho är en nudelsoppa där hemligheten är förberedelsen med buljongen.
Recept

Lins- och kvarngrynstabbouleh

Receptet påminner om den syrisklibanesiska rätten mujadara, där ris och gröna linser kokas ihop och serveras med karamelliserad lök. Linser och kvarngryn är också en superbra bas för matiga sallader.
Receptet är från Jenny Dambergs kokbok Torkade & konserverade ärtor, bönor & linser.
Recept

Crispy Nuggets med sötsur sås, grönsaksstavar och rostade rotfrukter

Vem älskar inte finger food! Det här är barnens favorit (och även rätt många vuxnas). Krispigt och Mumsigt!
Recept

Vegobollar med gräddsås

Upplev smakrika vegobollar serverade med krämig gräddsås, följt av rårörda lingon och förhöjd med den uppfriskande crunchen från pressgurka.
Recept

Green Burger med BBQ-sås

Smakrik BBQ-burgare med karamelliserad lök.
Recept

Flatbread toppad med krispig svartkål, syltad morot och rostade persikor

Söta grillade persikor och picklade morötter utgör en fantastisk smakkombination på ett krispigt flatbread tillsammans med sältan från Violife Greek White.
Recept

Corn Ribs med röd paprikadipp, avokadodipp och limekräm

Finns det något bättre än ett snack som alla kan dela på? Det är lätt att förstå varför majsribs är populära just nu. De tre dippsåserna är fria från mejeriprodukter och är lika krämiga och fulla av smak.
Recept

Vegochorizo på Formbar Vegofärs Ärta med ajvar relish

När dina gäster vill ha goda snacks till drinken eller bara något smått och gott att dela på!
 
Recept

Vegonuggets Ärta med grönkål & rödbeta

En matigare sallad med ärta som bas.
Recept

Vegobullar Ärta med chilistekt kål, rättika och sotad lime

Gott, mättande och hälsosamt från hela världens kök.
Recept

Sallad med svamp och Formbar Vegofärs Ärta

Smaksätt vegofärsen efter tycke och smak!
Recept

Kryddig auberginebolognese

En kryddig och helt växtbaserad maträtt. Servera auberginebolognesen tillsammans med pasta och toppa med oliver!

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.