Veronica Claeson - Kategori- och inköpsdirektör
Affärsområde Egna märkesvaror
Simon Karlsson – Affärsområdeschef
Mathias Brinck – Senior Inköpschef
Skördeprodukter, kolonialvaror
Niklas Starå – Inköpschef
Smaksättning, kolonialvaror
Jennie Stensson – Inköpschef
Non food, restaurangutrustning
Ola Eklöf – Projektledare
Petra Snabb – Projektledare
Oskar Dahl - Marknadsplanerare
Peter Hellström - chef frakt & avtal
Mikaela Odlander – Projektledare & Samordnare
Affärsområde färskvaror
Joacim Eriksson – Affärsområdeschef
Anna Broström – Inköpskoordinator
Färskvaror
Linn Stalbohm– Inköpskoordinator
Färskvaror
Björn Nilsson – Kategorichef
Kött
Hampus Fäldt – Kategorichef
Ost och mejeri
Per Idlund – Kategorichef
Fågel och ägg
Dennis Hansson – Kategorichef
Chark och färsprodukter
Mikael Beausang – Kategorichef
Fisk och skaldjur
John Hamzo – Kategorichef
Såser, röror och vegetariskt/veganskt
john.hamzo@martinservera.se
Affärsområde frukt och grönt
Nicklas Schöön – Affärsområdeschef
Roger Persson – Affärssupport
Affärsområde basvaror och specialist
Torra varor, fryst, dryck, vin, sprit & öl, restaurangutrustning och non food
Marita Winther – Affärsområdeschef
Waraporn Changseesuk – Inköpskoordinator
Teamlead samt smaksättning och färdigmat
Emma Åberg – Inköpskoordinator
Bröd, dessert, skördeprodukter, skafferi och konfektyr
Ulrika Björn – Inköpskoordinator
Restaurangutrustning
Sara M. Hallgren – Inköpskoordinator
Non food
Mattias Hermansson – Kategorichef
Dryck (kolsyrad och stilla dryck, drinkmixers)
Ann-Kristin Lundahl – Kategorichef
Dryck (vin, sprit, kaffe, te, drickchoklad)
Cinderella Larsson – Kategorichef
Bröd och dessert (bröd, kakor, bakverk, dessert, glass och glasstillbehör)
Felicia Blomström – Kategorichef
Skördeprodukter (frysta grönsaker, frukt och bär, konserver, pasta, ris, nudlar och matgryn)
Linn Pålsson – Kategorichef
Skafferi och konfektyr (torra varor, bakning, sylt, marmelad och kräm, konfektyr och snacks, specialkost)
Yuriy G.Kim – Kategorichef
Smaksättning och färdigmat (majonnäs, matolja, smaksättning, såser, ketchup, senap, färdigmat)
Karin Montell – Kategorichef
Non food
Antonio Licari – Kategorichef
Restaurangutrustning
Per-Erik Johansson – Produktchef
Köksutrustning
Viktor Rogler – Produktchef
Maskin, inredning & disk
Hållbar utveckling och Kvalitet, Kategori och inköp, Martin & Servera Restauranghandel
Henrik Hellström – Hållbarhets- och kvalitetschef
Kategori och inköp
Karin Billinger – Hållbarhets- och kvalitetssäkringsansvarig
Livsmedel och verksamhetsutveckling
Anna Mutvei – Hållbarhets- och kvalitetssäkringsansvarig
Livsmedel
Martin Röjås – Hållbarhets- och kvalitetssäkringsansvarig
Livsmedel
Zsófia Koinberg – Hållbarhets- och kvalitetssäkringsansvarig
Förpackningar
Eduardo Lopez – Hållbarhets- och kvalitetssäkringsansvarig
Hållbarhet
Emma Laasonen – Hållbarhets- och kvalitetssäkringsansvarig
Livsmedel
Jacob Kjellman – Hållbarhets- och kvalitetssäkringsansvarig
Restaurangutrustning, Non food