Martin & Servera är en stor aktör och supporter till restaurang- och storköksbranschen. Därför engagerar vi oss i projekt och samarbeten som bidrar till hållbar tillväxt, gastronomins utveckling, jämställdhet och fler unga i branschen. Att stödja utvecklingen i restaurang- och storkökssektorn är naturligt för oss.
Vi rekommenderar
Om oss
Circular Gastronomy
Circular Gastronomy Challange är ett framtidsinriktat hållbarhetspris som uppmärksammar och stöttar förnyelseprojekt i Sveriges restaurangnäring. Lärdomarna från projekten sprids i syfte att inspirera fler restauranger att ställa om till en cirkulär ekonomi.
Exceptionell Råvara är en ideell förening där Sveriges bästa kockar möter Sveriges bästa producenter, för att tillsammans utveckla framtidens exceptionella svenska råvaror.
Generation Pep ökar kunskap och engagemang kring barn och ungdomars hälsa
Vi är stolta samarbetspartners till Generation Pep som arbetar för att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Tillsammans med aktörer från hela samhället, driver de ett ambitiöst och långsiktigt folkhälsoarbete med barn och unga i fokus. Kronprinsessparet är initiativtagare till Generation Pep.
Branschorganisationen Visita har sedan mitten på 90-talet drivit tävlingen Gymnasie-SM för gymnasieungdomar i hotell- och restaurangprogrammen. Här får unga talanger visa sina färdigheter i grenarna hotell, turism, kock och servering.
Vi på Martin & Servera samarbetar med Karma-appen där du som driver restaurang eller café kan minska ditt matsvinn till nära noll – varje dag. Karma och Martin & Servera har samarbetat ända sedan starten.
Vi är stolt samarbetspartner och en av huvudsponsorerna till Svenska Kocklandslaget och Juniorkocklandslaget. Sponsorskapet innebär att vi har ett team från Grönsakshallen Sorunda, Kötthallen Sorunda, Galatea och Martin & Servera som jobbar med att leverera rätt råvaror till laget.
Vi är stolt partner till Årets Ekokock, en tävling för kockar som med passion och skicklighet driver utvecklingen mot en mer hållbar gastronomi i Sverige.
Att stödja restaurangbranschens utveckling är viktigt för Martin & Servera. Årets Kock har länge bidragit till den gastronomiska utvecklingen i Sverige, och skapar förutsättningar för Sveriges bästa kockar att sprida sin passion, inspirera och dela kunskap med hela branschen. Därför är vi med som huvudpartner till Årets Kock.
Årets Unga Kock är en etablerad tävling med över 40 års historia. Bakom tävlingen står Chaîne des Rôtisseurs, en gastronomisk förening för både professionella krögare och amatörer. Vi på Martin & Servera sponsrar tävlingen och finns på plats under finalen.
Årets Kock lanserar ungdomstävlingarna Årets Kockelev och Årets Kockelever i samarbete med Restaurangvärlden och Ulrika Brydling. Ambitionen med satsningen är att bidra till utbildning, skapa tillväxt i branschen och möjliggöra nätverkande.
Här hittar du kommande branschmässor och event där du kan träffa oss på Martin & Servera – både de vi själva arrangerar och de där vi deltar som utställare. Varmt välkommen att anmäla dig till våra kommande event och mässor. Vi ser fram emot att mötas, inspireras och skapa nya möjligheter tillsammans!
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.