Här kommer du uppleva råvaror och maträtter från tre olika generationer i det vegetariska och veganska köket. Välkommen till en dag för utveckling och inspiration!
Upplev och utveckla smaker och rätter från tre generationers kök. Det gröna kökets rötter är en kurs som tar dig genom tid och rum. Kursen ger dig ett utforskande möte med det vegetariska och veganska matarvet samtidigt som du får uppleva och inspireras av moderna smaker, texturer och råvaror.
Denna upplevelse är perfekt för dig som vill lära dig att omfamna ett kök där grönsakerna är huvudingrediensen.
Under kursen kommer du att:
Laga tre unika rätter från tre generationer, där varje rätt är som en smakfull tidsresa
Utbyta erfarenheter med andra deltagare
Reflektera över hur du kan modernisera eller tillvara de rätter som du växt upp med och samtidigt få in mer hållbara rätter på menyn
Kursledare: Anna H Lundahl
Anna H Lundahl är matinspiratör, kock och författare. Hon har rötter från tre generationers gröna kök, med en farmor som valde att att bli vegan redan under 1950-talet. Hon är född i en släkt där man lagat vegetarisk och vegansk mat från grunden, där hemmagjord mandelmjölk och ekologiskt till största del är en självklarhet. 2020 var hon inbjuden som köksmästare och skapare av en grön buffé under World Economic Forum i Davos Schweiz. Sedan dess har hon bland annat gett ut boken Min farmor var vegan, lagat lunch på Grand Hotel Stockholm och utbildat kockar för Svenska Möten.
Se alla våra kökskurser
Vi rekommenderar
GastroMerit
Köksutbildningar
Köksutbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen och dig som befinner dig mitt i yrkeslivet.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.