Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Kurser som passar dig i offentlig måltid

GastroMerit är Martin & Serveras utbildningsverksamhet och här hittar du kurser för dig och din personal. Kursledarna är handplockade för sin förmåga att lära ut och inspirera. Här utbildas proffs av proffs. Skrolla ner för att hitta schemalagda kurser, skräddarsydda kurser och webbutbildningar.

Aktuella kurser - på plats

Här nedan är schemalagda kurser hos oss. Klicka in på valfri kurs och se vilket tillfälle som passar dig.
GastroMerit

Det gröna kökets fyra årstider

Lär dig att använda våra olika årstiders bästa råvaror på ett kreativt sätt och utforska matens kulturella rötter. Välkommen till en dag fylld av smak och inspiration.
GastroMerit

Utveckla din salladsbuffé

Den här kursen ger dig verktyg som hjälper dig att förändra, utveckla och anpassa salladsbuffén efter säsong, tillgång, pris och kvalitet.
GastroMerit

Matglädje för seniorer

För dig som vill servera god, energi- och näringsrik mat för seniorer är denna kurs ett utmärkt tillfälle att utveckla både din kunskap och kreativitet i köket.
GastroMerit

Det gröna kökets rötter

Här kommer du uppleva råvaror och maträtter från tre olika generationer i det vegetariska och veganska köket. Välkommen till en dag för utveckling och inspiration!
GastroMerit

Svenska baljväxter - Växtbaserad husmanskost för en hållbar framtid

Välkommen till vår spännande kurs i matlagning med baljväxter, där vi utforskar hur svensk gastronomi och kulturdriven baljväxtodling kan samverka för att skapa framtidens klassiker för en god och hållbar framtid.
GastroMerit

Nyhet! Portionsförpackad mat

Matlådor med lång hållbarhet - så gör du för att få upp till 40 dagars hållbarhet. Kommuner och regioner står inför ökade krav på att erbjuda vård och eftervård i hemmet. Det innebär också ett växande behov av att leverera näringsrik och säker mat till brukare i hemmet och inom äldreomsorgen.
GastroMerit

Nyhet! Hållbara och lönsamma menyer – praktiska verktyg för framtidens gastronomi

Vill du skapa rätter och menyer som är bra för både klimatet och kassaflödet? Under en heldag får du konkreta verktyg för att planera dina rätter och kommunicera dina menyer med låg klimatpåverkan – samtidigt som du sänker råvarukostnaden och stärker gästupplevelsen.

Skräddarsydda kurser - på plats hos oss eller hos er

Detta är kurser som inte ingår i vårt ordinarie sortiment med schemalagda kursdagar. Här är kurser som passar er i offentlig måltid där vi kan skräddarsy kursen hos er eller hos oss.
GastroMerit

Endagskurs – Livsmedelshygien och HACCP

Skräddarsydd utbildning
Vill du få stor förståelse för vikten av totalkontroll på hygien och alla hanteringssteg? Det här är en grundläggande livsmedelsutbildning för köks- och restaurangpersonal. Lär dig om HACCP, ett arbetssätt för kontrollera alla faror som kan vara ett hot mot livsmedelssäkerheten.
GastroMerit

Endagskurs – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien

Skräddarsydd utbildningFå motivation, inspiration och kunskap kring att arbeta förebyggande med livsmedelshygien och hantering av livsmedel. Med dessa kunskaper kan du undvika kostsamma misstag och de faror som finns i samband med livsmedelshantering.
GastroMerit

Mera vego - mera matglädje i skola och förskola

Skräddarsydd utbildning.
Det här är en heldagskurs där du får inspiration kring vegetarisk mat som passar barn och ny kunskap om barns smakutveckling samt deras näringsbehov. Kursen riktar sig till dig som jobbar inom skola eller förskola och innehåller både praktiska och teoretiska moment. 
GastroMerit

Växtbaserad mat för stora och små

Skräddarsydd utbildning
Det här är en inspirerande heldagskurs för dig som vill servera mer växtbaserad mat till unga och vuxna gäster med höga krav och som kanske är ovana vid vegetarisk mat. Kursen innehåller både praktiska och teoretiska moment och leds av kokboksförfattaren och dietisten Sara Ask.

Webbutbildningar

Våra webbutbildningar kan du göra när och var du vill. Du har 60 dagar på dig att göra klart och du kan stänga ner och börja där du avslutade. Intyg och utvärdering skickas ut när du klarat kurstestet.
GastroMerit

Webbutbildning - Allergier och intoleranser för offentlig verksamhet

Med denna kurs håller du inom offentlig verksamhet dig uppdaterad gällande det senaste inom kost, hälsa, allergier, intoleranser och får en ökad förståelse för olika kostönskemål och behov.
GastroMerit

Webbutbildning - Ekologiska livsmedel

Vill du få en ökad kunskap om ekologiska livsmedel? Här besvaras frågor som hur man får ekonomi i inköpen och vilka fördelarna med eko är. 
GastroMerit

Webbutbildning – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien

Få motivation, inspiration och kunskap kring att arbeta förebyggande med livsmedelshygien och hantering av livsmedel. Med dessa kunskaper kan du undvika kostsamma misstag och de faror som finns i samband med livsmedelshantering.  
GastroMerit

Webbutbildning - Livsmedelshygien och HACCP

Vill du få stor förståelse för vikten av totalkontroll på hygien och alla hanteringssteg? Det här är en grundläggande livsmedelsutbildning för köks- och restaurangpersonal. Lär dig om HACCP, ett arbetssätt för kontrollera alla faror som kan vara ett hot mot livsmedelssäkerheten.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.